Agendapunten

  1. 1

    Planning deskundigenbijeenkomsten en werkbezoeken

    Besluit: De werkbezoeken die oorspronkelijk op vrijdag 11 januari en maandag 14 januari gepland stonden worden verplaatst naar maandag 4 februari en vrijdag 15 februari.
    Noot: In verband met agendaproblemen zijn de deskundigenbijeenkomsten verzet naar vrijdag 11 januari en maandag 14 januari. De twee werkbezoeken die oorspronkelijk op deze twee dagen gepland stonden, worden daarom verzet naar een later moment. Er worden enkele data voorgesteld waarop de twee werkbezoeken georganiseerd kunnen worden.

  2. 2

    Terugkoppeling gesprek klankbordgroep, staf en onderzoekers RIGO/Brinkgroep

    Besluit: Besproken
    Noot: mondelinge terugkoppeling door staf over de bijeenkomst met de klankbordgroep (bestaande uit drie hoogleraren) waarin is ingegaan op de wetenschappelijke kwaliteit van de twee verdiepingsonderzoeken en feedback is gegeven.

  3. 3

    Uit te nodigen deskundigen t.b.v. deskundigenbijeenkomsten

    Besluit: Tijdens elke procedurevergadering wordt een update gegeven van de lijst met namen van deskundigen (dit i.v.m. mogelijke annuleringen). Op donderdag 10 januari wordt een extra vergadering ingepland om de deskundigenbijeenkomsten op vrijdag 11 en maandag 14 januari voor te bespreken. 
    Noot: Overzicht met namen van deskundigen wordt uitgereikt.

  4. 4

    Geen binnengekomen brieven.

  5. 5

    Persbericht

    Persbericht wordt aangepast en voorgelegd aan Verhoeven