Agendapunten
-
1
Rondetafelgesprek Economische dimensie verduurzaming voedselproductie
PROGRAMMA:
Thema: De Productiefase; de voederindustrie en het product zelf, varkensvlees en zuivel
Blok 1 - 10:00 - 11:45 uur
• de heer H. Gerbers, De Groene Weg Slagerij
• de heer G. Meester, Raad voor het Landelijk Gebied
• de heer J.P. Wagenaar, Louis Blok Instituut
• de heer H.W.C.M. Flipsen, Nevedi
• de heer Y.K. van Dam, Universiteit Wageningen
• de heer W-J. Laan, Unilever
Blok 2 - 12:15 - 14:00 uur
• de heer H. Bor, Demeter NL
• mevr. P. Tielemans, project Duurzame Zuivelketen (NZO/LTO)
• de heer A. Stokman, De Melkvee Academie
• de heer B.J. Wilms, Melkweg 2020
• de heer W. Buck, FrieslandCampina
Te behandelen:
Loading dataLoading data