Gesprek : Ontvangst delegatie rekenkamer van Vietnam

De vergadering is geweest

24 september 2010
14:00 - 15:00 uur
Locatie: Suze Groenewegzaal
Commissie: commissie voor de Rijksuitgaven

Een delegatie van de Algemene Rekenkamer Vietnam (Office of State Audit of Vietnam) zal onder begeleiding van de heer Vu van Dung, minister cousellor een bezoek brengen aan uw commissie, in aanwezigheid van de heer G. de Jong, lid van de Algemene Rekenkamer en de heer A. van Ommeren, hoofd afd. Internationale aangelegenheden Algemene Rekenkamer.

De delegatieleden zijn: Mr. Vuong Dinh Hue, Auditor General, Leader of Delegation; Mr. Doan Xuan Tien, Director of Personnel Department, member; Mr. Nguyen Trong Thuy, Director of International Relations Department, member; Mr. Nguyen Hong Long, Chief auditor of 6th Specialized Audit Department, member; Mr Nguyen Viet Hung, Head of Bilateral Relations, International Relations Department, member Mr. Hung Nguyen, tolk. Toelichting: van 22 tot en met 24 september 2010 brengen leden van het college van de Algemene Rekenkamer Vietnam een bezoek aan de Algemene Rekenkamer Nederland. In het kader van dit bezoek vindt een gesprek plaats met leden van de commissie Rijksuitgaven. Het doel van dit gesprek is, naast kennismaken, van gedachten te wisselen over ontwikkelingen op Vietnam en de relatie met Nederland.


 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de Algemene Rekenkamer voor gesprek tussen de commissie voor de Rijksuitgaven en de delegatie van de rekenkamer uit Vietnam (Office of the State Audit).