Van: Commissie V&W
Verzonden: dinsdag 24 augustus 2010 14:37
Aan: TK-GRI-DCO-Commissie-VW
Onderwerp: Verzoek De Rouwe (CDA) om rappel via commissie op beantwoording schriftelijke vragen inzake de Stichting Friese Stoomtrein Maatschappij - reactie a.u.b. uiterlijk 25 augustus te 12.00 uur

Bijlagen: Schriftelijke vragen de Rouwe - CDA - Stichting Friese Stoomtrein Maatschappij.pdf

Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat,

 

Van het lid De Rouwe (CDA) is het verzoek ontvangen om de minister op zeer korte termijn te rappelleren ten aanzien van de beantwoording van de schriftelijke vragen van het betreffende Kamerlid inzake de Stichting Friese Stoomtrein Maatschappij. Zie de bijgaande vragen.

 

De minister heeft de Kamer op 13 juli jl laten weten dat hij meer tijd nodig heeft voor de beantwoording. De minister mag daar dan vervolgens drie weken extra voor nemen. Die drie weken zijn inmiddels verstreken.

 

Om die reden stelt het lid De Rouwe voor de minister te verzoeken de Kamer de antwoorden op zijn vragen uiterlijk vrijdag aanstaande te 12.00 uur te doen toekomen.

 

Vriendelijk verzoek om uiterlijk morgen, 25 augustus 2010 te 12.00 uur, te laten weten of u kunt instemmen met dit verzoek, via een reply op deze mail.

 

Indien op genoemd tijdstip niet van u is vernomen, wordt er vanuit gegaan dat u met dit verzoek kan instemmen en zal de minister worden gevraagd de vragen van het lid de Rouwe inzake de Stichting Friese Stoomtrein Maatschappij uiterlijk vrijdag aanstaande te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Ivo Sneep
-------------------------------------------------------
Griffier van de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat

DCO Internationaal en Ruimtelijk
Tweede Kamer der Staten Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Telefoon: 070 318 20 25
Mobiel: 06 18 59 57 16
email: i.sneep@tweedekamer.nl